Over het portaal

Huisartsen Ganzenhoef biedt u de mogelijkheid veel van uw gezondheidszaken online bij ons te regelen via een webportaal. Ook kunt u grote delen van uw dossier inzien via het portaal. Zie ook deze informatie film daarover.
U kunt telefonisch een account aanvragen, of door langs te komen op de praktijk.

Op het portaal is in te loggen via de website in elke web browser, of u nu een PC, laptop, smartphone of tablet gebruikt. U hoeft geen software te installeren, maar alleen naar onze website te gaan. Daar vindt u het portaal klaar voor gebruik. Met het portaal kunt u verschillende zaken gerelateerd aan een bezoek aan de huisarts zelf regelen, zonder aan de telefoon in de wacht te moeten staan. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere functies die u kunnen helpen in goede gezondheid te blijven.

Neem snel een kijkje!

Neem contact met ons op wanneer u problemen ervaart bij het gebruik van deze applicatie.

Online afspraken plannen

U kunt nu zelf uw afspraak inplannen bij een van de artsen, zonder de praktijk te hoeven bellen.

Kies Afspraak maken, dan de datum, tijd en de duur van de afspraak. Kies eerst beschikbare dokter als u snel een afspraak nodig heeft. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw gemaakte afspraak. Deze afspraak kunt u dan aan uw Google kalender of Apple iCal toevoegen.

Vraag stellen

Voor de meest voorkomende klachten of kleine niet urgente gezondsheidsproblemen, kunt u via het Vraag stellen uw vraag stellen. Wij zullen zo spoedig mogelijk en niet later dan twee werkdagen uw vraag beantwoorden.

Zonder uw huisarts te hoeven bezoeken of te bellen, kunt u via het “Vraag stellen” uw dokter toch bereiken voor simpele vragen en niet urgente symptomen. Al uw correspondentie wordt in uw kluis bewaard, zodat u dit later nog eens terug kan lezen.

Recepten herhalen

Via Medicijnen bestellen, kunt u uw actieve chronische medicatie inzien. Deze informatie is te allen tijde beschikbaar.

  • U kunt medicatie die u chronisch gebruikt en bij ons bekend is makkelijk via onze webapplicatie bestellen.
  • Uw recept wordt naar uw vaste apotheek verstuurd.
  • Wijzigingen in recept of apotheek kunt u hier ook aangeven.

Mijn medisch dossier / mijn kluis

Mijn medische dossier / mijn kluis bewaart uw correspondentie, uitslagen en actieve chronische medicatie. Ook kunt u uw eigen dossier inzien. Uitslagen worden met een beoordeling van een arts in “Mijn medisch dossier / mijn kluis” getoond. Daardoor is het meestal niet nodig om hiervoor de praktijk te bellen of te bezoeken. Als u naar aanleiding van de beoordeling of het advies toch nog vragen heeft, kunt u een “Vraag stellen” sturen.

Mobiel of tablet

  • De webapplicatie is ook toegankelijk via uw mobiel of tablet via de link naast de menu knop.
  • U kunt de taal van uw webapplicatie kiezen: Nederlands of Engels.
  • Ook kunt u uw instellingen, wachtwoord en persoonlijke gegevens veranderen.

Privacy en veiligheid

Uw medische informatie is veilig bij ons.

Het portaal is ontwikkeld volgens de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software. Toegang tot het beveiligde gedeelte van het portaal wordt eenvoudig geverifieerd, door middel van de veilige PUK toegangscode, gebruikersnaam en wachtwoord.